mikro
Mange skoler og daginstitutioner har investeret i mobile enheder som tablet, iPads mv. men står med et problem i forhold til hvordan de skal holde styr på enheder, App indkøb, passwords m.v.
Kan man finde en måde at holde styr på sine enheder, og hvilke Apps der er installeret, uden at skulle sætte hver enkelt enhed op fra bunden? Kan man forhindre tyveri og misbrug? Kan man låne iPads ud, uden at bekymre sig om de er blevet låst til en anden konto når man får dem igen?

IT udvikler Niels Ole Ankerstjerne fra VIFIN har lavet et lille mikrostudie af emnet, som kan hentes her.

 

Mikrostudier er et format udviklet af Smart U Vejle, med det formål hurtigt at kunne lave undersøgelser af aktuelle udfordringer. Tilgangen er en slags “Quick and Dirty” og skal ikke ses som et endegyldigt svar på udfordringerne.