innovation

I dag besøgte Mads Bo-Kristensen (Uddannelse & læring) og Jacob Knudsen (VIFIN) Erhvervsakademiet Lillebælts Innovation og entrepreneurship uddannelse. Her holdt de et oplæg om Smart U Vejle og gav de studerende en udfordring om at tænke videre på ideen. Det vil de gøre i de kommende uger og i løbet af efteråret komme med spændende bud på hvad man kan gøre inde for rammerne af Smart U Vejle. Læs mere om uddannelsen her.

Today Mads Bo-Kristensen (Education & learning) and Jacob Knudsen (VIFIN) visited Lillebaelt Academys Innovation and entrepreneurship education. Here they gave a talk about Smart U Vejle and asked the students to help develup on the Smart U Vejle Concept. As part of their studies they will do so for the next 8-10 weeks – and we are looking very much forward to see the results. Read more about Lillebaelt Academys Innovation and entrepreneurship education here.

Se slideshowet her/See the slideshow below: