moocs

Smart University har kigget nærmere på det store udvalget af gratis MOOCs forløb, der tilbydes på blandt andet Coursera og Iversity. MOOC står for Massive Open Online Course, dvs onlinekurser der henvender sig til et ofte meget stort antal deltagere. De populære kurser kan have op mod 100.000 deltagere verden over. Hos Coursera og Iversity foregår forløbene på universitetsniveau og kan være en god måde at få en hurtig indføring i et emne. Vi vil forsøge løbende at følge med i hvilke emner der tilbydes forløb i og henvise til nogen af dem vi tænker kan have relevans for borgere og medarbejdere i Vejle Kommune.

Resilient City forløb hos Iversity

Disasters and Ecosystems: Resilience in a Changing Climate

 

Iversity starter den 12.1 2015 forløbet Disasters and Ecosystems: Resilience in a ChangingClimate. Læs mere her